Over ons

Kucarfa is een familiebedrijf opgericht in 2001. Tot 2011 was het eigenaar van de grootste carrosseriebouwer van Nederland. Nu is Kucarfa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en sportauto’s. Onze garage is in Gorinchem.

Als u uw oldtimer wilt verkopen?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto bij ons in consignatie te verkopen. Wij nemen alle zorg die bij de verkoop van uw auto komt kijken uit handen. We verzorgen het gehele verkoopproces en bieden uw auto aan op de diverse nationale en internationale websites en natuurlijk onze eigen website. Daarnaast kunnen we er voor zorgen dat uw auto internationaal gevonden wordt via Google. Wij richten ons voornamelijk op de Europese markt. U blijft eigenaar van uw auto tot de verkoop. Dit betekent dat u de auto moet verzekeren en dat onderhoudskosten en APK voor u rekening zijn. Wij adverteren uw auto met een opslag voor onze werkzaamheden. De meer verdiensten zijn ter dekking van onze kosten als huur, personeelskosten en advertentiekosten. U betaalt deze alleen bij een succesvolle verkoop.

Transport

Na aanschaf van uw klassieke auto kunnen wij voor alle transportbehoeften zorgen. In Europa bieden we onze eigen transportdiensten aan in een gesloten trailer om de auto op de best mogelijke manier te beschermen. Voor langere afstanden en naar andere continenten gebruiken we een netwerk van professionele transportbedrijven met uitgebreide ervaring in het transporteren van waardevolle klassieke auto's. Transport

Wij zijn op zoek naar bijzondere auto's!

Wij zijn op zoek naar cabrio's, coupes, hoogwaardige reproducties en bijzondere auto's gebouwd door gespecialiseerde carrosseriebouwers (bouwjaren 1960 t/m 1985). Omdat wij onze klanten niet willen teleurstellen, dient uw te verkopen auto van een hoogwaardig kwaliteitsniveau te zijn. Om zeker te zijn van die kwaliteit, keuren wij uw klassieker voordat we deze in consignatie nemen.

Indien u vragen heeft met betrekking tot het verkopen van uw auto, dan zien wij graag de gegevens met foto’s tegemoet. Stuur een mail
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om het een en ander vrijblijvend te bespreken. Of u kunt even bellen voor meer informatie naar +31 (0)653691081.

Wij zijn voor onze klanten op zoek naar: Abarth, Fiat, Moretti, Simca, Toyota, Honda, Glas, NSU, Citroen Bijou en busjes.

© Kucarfa B.V.